Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk voor elk seizoen

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Wintersport met kinderen in Frankrijk

Wintersport met peuters, kinderen en pubers in Frankrijk via Pharos Reizen

Je vindt bij Pharos Reizen van ANWB wintersportvakanties die geschikt zijn voor de hele familie.

Zo is er bijvoorbeeld gedacht aan een lekker ruime familiekamer. Is er een kinderskischool in de buurt en in de accommodatie zullen de kinderen zich prima kunnen vermaken in een speelkamer - of-ruimte. Natuurlijk is er ook een kindvriendelijk restaurant en worden er allerlei activiteiten voor de kids georganiseerd.


Familievriendelijke wintersport in Frankrijk met Pharos Reizen!

SneeuwgarantieDe meeste wintersportvakanties van Pharos Reizen gaan naar sneeuwzekere wintersportgebieden en dat is wel zo plezierig om te weten! Het aanbod met kindvriendelijke wintersportvakanties naar Frankrijk is niet heel groot maar wel goed! Beter gezegd klein maar fijn!

Bij Pharos Reizen hebben ze het goed begrepen waar je op moet letten als je met kinderen op wintersport naar Frankrijk gaat! De Franse skigebieden behoren tot de beste van Europa. De taal hoeft geen probleem te zijn want er zijn skischolen met Nederlands sprekende skileraren!

Pharos Reizen heeft een aantrekkelijk aanbod samengesteld met vooral voor kinderen onvergetelijke skivakanties. Het aanbod is er van klein tot groot en is op de websites onderverdeeld in handige thema's.

Tip » Pharos Reizen heeft een gratis sneeuwgarantie en tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren!

Bekijk hier de kindvriendelijke wintersport met Pharos Reizen

Thema's bij Pharos Reizen van ANWB

skiën met kinderenWintersportvakantie met de allerkleinsten

Als je met kinderen tot een jaar of drie naar de wintersport gaat is het handig als er voor deze kleine skikids opvang en speelmogelijkheden voorhanden zijn.

Onder het motto U skiet de ANWB past op! zijn er een paar bestemmingen met een ANWB crèche waar professionele Nederlandse kleuterleidsters van de ANWB op de kleintjes passen!. Ook zijn er diverse kindvriendelijke hotels met een eigen crèche zodat papa en mama eens lekker kunnen skiën!


wintersportKinderen die nog niet kunnen skiën

Je vindt bij Pharos Reizen van ANWB wintersportvakanties die geschikt zijn voor de hele familie maar ook voor kinderen die nog niet kunnen skiën of dit niet willen.

Voor deze categorie kinderen heeft Pharos Reizen een mooie selectie gemaakt waar de kids zich toch uitstekend in winterse omstandigheden kunnen vermaken en de ouders prima skicondities vinden. De ideale combinatie dus!

De accommodaties zijn er op geselecteerd en in de omgeving is er voor de kids veel te doen.


skivakantieskinderen die voor het eerst gaan skiën

Als je kinderen voor het eerst gaan skiën dan is een geselecteerde wintersportvakantie de beste tip die wij kunnen geven. Er is rekening gehouden met een skischool in de omgeving, meestal met Nederlandstalige instructeurs en vaak kunnen de kids tussen de middag worden opgevangen. Papa en mama kunnen dan ook even lekker op de lange latten!

Voor deze groep wintersporters is Pharos Reizen een prima keus want kinderen zijn er een belangrijk doelgroep!


kindvriendelijke skivakantieskinderen die al vaker geskied hebben of willen snowboarden

Als de kinderen al ervaring hebben met skiën of snowboarden of bijvoorbeeld toe zijn aan meer uitdaging samen met papa en mama dan heeft Pharos Reizen een aantal heel aantrekkelijke skibestemmingen.

De geselecteerde hotels beschikken over familiekamers en de appartementen zijn natuurlijk geschikt voor families met kinderen. Er is een kinderskischool waar je ook kunt leren snowboarden en snowboards kun je per dag huren.

Deze skibestemmingen liggen in sneeuwzekere skigebieden waar ook voldoende sneeuwkanonnen zijn!


skitieners Pubersneeuw! skitieners in de leeftijd van 12 tot 16 jaar

Als de kinderen wat ouder zijn dan willen zij zich lekker kunnen uitleven in de sneeuw. Pharos Reizen heeft voor hen een aantal aantrekkelijke wintersportreizen voor het hele gezin.

De skigebieden zijn sneeuwzeker en liggen boven de 1400 meter en zijn voor zien van sneeuwkanonnen. Er is een kinderskischool om nog meer ervaring op te doen en er worden activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan kunnen deelnemen


Wintersport met Pharos Reizen ANWB

Kindvriendelijke Wintersport met Pharos Reizen ANWB

Met ingang van 2012 hebben wij besloten om de skivakanties en wintersportreizen van Pharos Reizen naar Frankrijk eens extra aandacht te geven. Het zijn prettig geprijsde skivakanties naar Frankrijk die compleet zijn èn kinderen kunnen super voordelig tot zelfs gratis mee!

Je vindt hier dus informatie over wintersport in Frankrijk met kinderen van Pharos Reizen van de ANWB. Het aanbod is aantrekkelijk en er zijn handige thema's om de keuze makkelijker te maken.

De prijzen zijn goed en dat blijkt ook wel uit de gemiddelde waardering op vergelijkingssites waar vaak een 8 of hoger uitkomt.

De reisbescheiden zijn dik in orde, maar dat verwachten wij ook van de ANWB! Ook niet onbelangrijk is dat alle familiebestemmingen in sneeuwzekere skigebieden liggen en er worden kortingen voor kinderen gegeven die 30% of zelfs minstens 50% bedragen!

Dat Pharos Reizen veel aandacht aan kinderen en wintersport besteedt blijkt ook uit VIK (Very important Kids) met speciale activiteiten voor kinderen zoals de VIKS Bibliotheek, de VIKS map en een fotowedstrijd. Daarmee komen de kids al lekker in vakantiestemming.

Overigens heeft Pharos Reizen ook uitdagende wintersport voor een skivakantie zonder kids!

Pharos Reizen is een dochter van de ANWB en is aangesloten bij de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Thuiswinkelwaarborg.


Tip! Wintersport met Skipas

Wintersport met skipas in Frankrijk

Bekijk de aanbiedingen

Bekijk onze speciale tips over Online Skihuur in Frankrijk

Nieuw! skischolen zoeken

Boek vooraf een skischool in Frankrijk

Boek online een skischool

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Tip! Het boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk"

Het bijzondere boek "Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk" werd in 2 maanden tijd het best verkochte reisboek over Frankrijk. Experts geven hun tips over lekker eten & drinken, wijnproeven en kopen, cultuur & historie en overnachten in Frankrijk. Lees de insidertips van locals over fietsen, wandelen, de leukste markten & brocantes plus antwoorden op veel gestelde "Frankrijkvragen". Een unieke roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk completeert dit bijzondere boek volt tips en unieke foto's over Frankrijk.

Nu overal te koop (of te bestellen) voor € 22,50. Bekijk het inkijkexemplaar van meer dan 40 pagina's. Ook beschikbaar als bundel met ebook & luisterboek


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie

FrankrijkVakantieland wordt op een duurzame manier gemaakt op stroom die door onze eigen zonnepanelen is opgewekt.