Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Wintersport Chamonix Mont-Blanc met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in de skigebieden van Chamonix Mont-Blanc. Meer informatie over het skigebied, de aanbiedingen èn de garanties lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Chamonix Mont-Blanc

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Chamonix Mont-Blanc voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een mooi aanbod wintersportvakanties naar het skigebied Chamonix Mont-Blanc.

Wintersport bij de Mont-Blanc is een bijzondere belevenis. De hoogste berg van Europa domineert met 4810 meter de wijde omgeving. Met de skipass, Chamonix Le Pass, staan 114 kilometer pistekilometers ter beschikking. Het is een skigebied dat zowel voor beginners, gevorderden en ervaren skiër veel te bieden heeft. Als je skipas uitbreid naar Mont Blanc Unlimited staan er bijna 870 kilometer pistes tot je beschikking.

De perfecte verbindingen tussen de verschillende skigebieden maken het mogelijk om ongekend te genieten van de mooiste pistes bij Chamonix, Aguille du Midi, Argentière, Les Grands Montets en Les Houxhes. Maar ook bij het Zwitserse Verbier, het Italiaanse Courmayer en het skigebied van Evasion Mont Blanc met o.a. Mégève en 445 kilometer perfect geprepareerde pistes

De skidorpen in Chamonix Mont-Blanc zijn:

Cijfers en feiten


Lezersaanbieding Frankrijk Vakantieland & Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor Wijnweken

Samen met France Comfort organiseert Frankrijk Binnendoor de jaarlijkse wijnweken op Vakantiepark Village des Cigales bij de wijnstreken van Cahors.

Verblijf van 15 tot 29 september 2018 één of twee weken in een comfortabel vakantiehuis en ontdek samen met Ruud Couwenhoven de prachtige streek van de Lot. Bezoek een wijnchateau, werk mee in de wijngaarden, maak een boottocht op de Lot, wijnproeverij en nog veel meer. Er is al een vakantiehuis voor minder dan € 300 voor 1 week inclusief bedlinnen (2 pers.), schoonmaak en overige bijkomende kosten.

Meer informatie »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie