Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Wintersport Chamonix Mont-Blanc met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in de skigebieden van Chamonix Mont-Blanc. Meer informatie over het skigebied, de aanbiedingen èn de garanties lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Chamonix Mont-Blanc

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Chamonix Mont-Blanc voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een mooi aanbod wintersportvakanties naar het skigebied Chamonix Mont-Blanc.

Wintersport bij de Mont-Blanc is een bijzondere belevenis. De hoogste berg van Europa domineert met 4810 meter de wijde omgeving. Met de skipass, Chamonix Le Pass, staan 114 kilometer pistekilometers ter beschikking. Het is een skigebied dat zowel voor beginners, gevorderden en ervaren skiër veel te bieden heeft. Als je skipas uitbreid naar Mont Blanc Unlimited staan er bijna 870 kilometer pistes tot je beschikking.

De perfecte verbindingen tussen de verschillende skigebieden maken het mogelijk om ongekend te genieten van de mooiste pistes bij Chamonix, Aguille du Midi, Argentière, Les Grands Montets en Les Houxhes. Maar ook bij het Zwitserse Verbier, het Italiaanse Courmayer en het skigebied van Evasion Mont Blanc met o.a. Mégève en 445 kilometer perfect geprepareerde pistes

De skidorpen in Chamonix Mont-Blanc zijn:

Cijfers en feiten


Lezersaanbieding speciaal samengesteld voor Frankrijk Vakantieland

Autorondreis Dwars door de Elzas

autorondreis Elzas/Lotharingen

Met deze speciaal voor onze lezers samengestelde autorondreis Dwars door de Elzas verblijf je in Metz, Straatsburg en in Ingersheim vlakbij Colmar. Te boeken tot en met 24 oktober 2018.

Autorondreis bekijken »

7-Daagse fietsrondreis Kastelen Loire

fietsrondreis Kastelen Loire

Met deze unieke fietsvakantie bij de kastelen van de Loire ontdek je in 7 dagen het mooiste van het Loiredal. Inclusief bagagevervoer en verblijf in leuke hotels en overnachting in een kasteeltje. Aankomsten tot en met 14 oktober 2018.

Fietsrondreis bekijken »

Aparthotel Parijs. Korting meivakantie

Aparthotel Citadines Montmartre

Aparthotel Citadines Montmartre ligt in de gezellige wijk van Montmartre met een fantastisch dakterras. Kies uit een 2 of 4 persoons appartement en profiteer van extra korting in de meivakantie.

Aanbieding Parijs bekijken »

eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie