Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Wintersport Chamrousse met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in het skigebied van Chamrousse dat je toegang geeft tot de ruim 300 kilometer skipistes van Les Sybelles. Chamrousse ligt op ongeveer 30 kilometer van Grenoble. Meer informatie over het skigebied, de aanbiedingen èn de garanties lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Chamrousse

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Chamrousse voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een mooi aanbod wintersportvakanties naar het skigebied Chamrousse op 30 kilometer ten oosten van Grenoble.

Chamrousse is sinds 1968 bekend als het skigebied van de Olympische winterspelen in Frankrijk waar Jean-Claude Killy zijn historische wedstrijden won. Het skigebied is sneeuwzeker en heeft in de namiddag nog veel zon. Je kunt er dan ook lang genieten van de avondzon en de fraaie zonsondergang ervaren.

Chamrousse bestaat uit 3 kernen:

Je kunt met de skibus eenvoudig naar de 3 verschillende kernen van Chamrouss en je vindt er het vertier dat bij een moderne wintersportplaats hoort: winkels, café's, restaurants en discotheken. Het is er gezellig toeven en in zowel Chamrousse 1700 en 1750 is het heerlijk op de zonnige terrassen in de namiddag.

Voor sportieve bezigheden buiten de piste kunt je er schaatsen, sneeuwschoenwandelen, paragliden en sneeuwscooter rijden. Een ijsbaan en twee rodelbanen maken het aanbod voor andere activiteiten in de sneeuw en op het ijs compleet.

Cijfers en feiten skigebied Chamrousse

Actuele aanbiedingen Chamrousse »


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie