Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk voor elk seizoen

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Nieuw » Reisadvies Frankrijk inclusief update Coronavirus

Wintersport Le Grand Massif met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in de skigebieden van Le Grand Massif. Meer over het skigebied en de garantie lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Le Grand Massif

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Chamonix Mont-Blanc voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een ruim aanbod wintersportvakanties naar Flaine in het skigebied Le Grand Massif

Het skigebied van Le Grand Massif heeft ongeveer 260 kilometer pistes en ligt in de Haute-Savoie. De bekendste wintersportplaatsen zijn Flaine en Samoëns. Het is een afwisselend skigebied waar je naast het moderne Flaine ook de charmante sfeer van Samoëns en de andere dorpen hebt.

Flaine is autovrij en ligt op een hoogte van 1600 meter. De afstand naar Geneve is ongeveer 70 kilometer. Wintersport in Flaine is meer dan de circa 140 kilometer piste die direct vanuit het dorp zijn te bereiken. Er is voor jong en oud van alles te beleven. Wil je meer dan zijn de skigebieden bij de andere dorpen ook heel aantrekkelijk.

Door de ligging en de hoogte van de pistes is het skigebied behoorlijk sneeuwzeker. Een fraaie afdaling is de 14 kilometer lange piste van Flaine naar Sixt-Fer-à-Cheval met een fantastisch uitzicht op de Mont-Blanc en het mooie natuurgebied bij Sixt. Voor ervaren skiërs en snowboarders is de Diamant Noir met een hoogteverschil van 890 meter een echte uitdaging!

De skidorpen in Le Grand Massif zijn:

  • Carroz
  • Flaine
  • Morillon
  • Samoëns
  • Sixt-Fer-à-Cheval

Cijfers en feiten

  • 265 km pistes waarvan 135 km groen en blauw, 95 km rood en 35 km zwart
  • totaal 76 liften inclusief 9 gondelbanen en 36 sleepliften.
  • Flaine is met 1600 meter het hoogst gelegen skiresort in Le Grand Massif
  • het hoogste punt is 2561 meter en het laagste 700 meter.

Tip! Wintersport met Skipas

Wintersport met skipas in Frankrijk

Bekijk de aanbiedingen

Bekijk onze speciale tips over Online Skihuur in Frankrijk

Nieuw! skischolen zoeken

Boek vooraf een skischool in Frankrijk

Boek online een skischool