Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Wintersport Les Sybelles met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in de skigebieden van Les Sybelles. Meer over het skigebied en de garanties lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Les Sybelles

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Saint-Sorlin Les Sybelles voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een ruim aanbod wintersportvakanties naar het wintersportgebied Les Sybelles.

Het skigebied Les Sybelles bestaat uit 6 dorpen en gehuchten waarvan de bekendste Le Corbier en Saint-Sorlin-d'Arves zijn. Het skigebied bij de 2067 meter hog Croix de Fer is de laatste jaren sterk ontwikkeld en behoort inmiddels tot één van de grotere skigebieden van Frankrijk.

Voor gezinnen met kinderen is het een fijne bestemming omdat het Label Famille Plus voor extra activiteiten voor de kinderen garant staat. Een zorgeloze wintersportvakantie voor de ouders is het gevolg. Het prachtige Saint Sorlin d'Arves heeft nog het typische karakter van de Savoie en ligt fraai in het skigebied.

De skidorpen in Les Sybelles zijn:

Cijfers en feiten


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie