Frankrijk Vakantieland, bron van inspiratie voor de vakantie in Frankrijk

Tik hieronder waar je naar op zoek bent: Vakantiehuizen zoeken ».

Wintersport Les Trois Vallées met skipas en sneeuwgarantie

Hieronder vind je onze informatie en de superscherpe aanbiedingen voor wintersport in de skigebieden van Les Trois Vallées. Meer over het skigebied en de garanties lees je hier.

Skivakanties met skipas + gratis sneeuwgarantie Les Trois Vallées

Door onze jarenlange samenwerking met WinterTrex kun je profiteren van wintersport in Les Trois Vallées voor de allerbeste prijs.

WinterTrex garandeerd namelijk de laagste prijs. Als je de gekozen accommodatie met dezelfde voorwaarden elders goedkoper vindt, wordt het verschil + € 10 extra gecompenseerd. Je betaalt dus altijd de laagste prijs! Deze wintersportvakanties worden ook aangeboden met skipas en ga je met kinderen? Dan kan de kinderkorting oplopen tot 100%. In sommige gevallen zelfs inclusief skipas! Meer info

WinterTrex heeft een ruim aanbod wintersportvakanties naar Les Trois Vallées, het prachtige skigebied dat de dalen en pistes verbind van Belleville, Courcheval em Méribel. Het is het grootste aaneengesloten skigebied ter wereld en met een maximale hoogte biedt het optimale condities voor een sneeuwzekere skivakantie.

De skiresorts in dit uitgebreide skigebied bieden tal van facilteiten en je kunt kiezen uit comfortabele hotes, chalets en appartementen. De onderlinge liftverbindingen tussen de verschillende dalen zijn uitstekend en bieden een veelheid van pistes om te skiën en te snowboarden.

De skidorpen in Les Trois Vallées zijn:


eRCeeMedia,inspiratie voor de vakantie